Hoppa till sidans innehåll

Träning och tävling

15 AUG 2009 00:36
Det börjar dra ihop sig för organiserad träning igen och framför allt så är det tre tävlingar inom kort som jag tycker att så många som möjligt ska försöka åka på.
  • Uppdaterad: 15 AUG 2009 01:08

Söndagen den 23 augusti kommer jag finnas uppe på banan som vanligt kl. 10. Tycker att så många som möjligt ska försöka komma dit då så sparkar vi igång träningen efter sommaruppehållet. Förhoppningsvis har vi några skjutsugna barn, ungdomar och vuxna efter vårt JSM. Jag vet inte hur många förutom jag som kommer upp och hjälper till, men vi får ta det som det kommer den dagen. Ta med vatten bara så ni orkar gå runt.

Den 30 augusti är det en jakttävling i Lumsheden, Svärdsjö. Det är en mycket trevlig tävling med fina banor och jag önskar att alla som kan följer med dit (framför allt ni som sköt under JSM). Detta gäller även föräldrar som varit med och skjutit under våren och sommaren. För er finns en motionsklass som är för dig som vill prova på. Du väljer själv vilken påle du skjuter från och kan då anpassa efter ditt eget kunnande. Mer om Lumsheden pratar vi om på söndagen men tänk på att samordna skjutsen för det är inget som ordnas genom klubben. Vill man åka måste man fixa skjuts själv. Kolla gärna hemma om ni kan åka så ni kan lämna ett snabbt besked på träningen.

Den 5 september arrangerar vi DM i jakt och fält uppe vid Hällstugan. Även här hoppas jag på att våra ungdomar skjuter och att motionsklassen utnyttjas av er föräldrar. På kvällen träffas vi och äter och har samkväm med funktionärer, sponsorer och markägare. Glöm inte anmäla detta till Lina eller Karl-Erik!!!

Den 12 september är det sedan 3D i Borlänge. Ett helt nytt skytte för många i klubben men som påminner om jakten förutom att avståndet är mycket kortare och att man bara får använda en pil per mål. Ett gyllene tillfälle för er att få prova något nytt och då får ni även se vad det är jag och Jakob ska skjuta när vi åker på VM i Italien veckan efteråt.

Det var allt så länge. All anmälan till tävlingar, oavsett om det är DM eller någon annan tävling, görs till mig (Lina).

Nu hoppas jag på stor uppslutning den 23 och om det är så att ni behöver fler pilar eller en ny sträng så hjälper jag gärna till med det, bara du hjälper mig med mina barn under tiden ;)

 

Vi synes - Lina Björklund

 

Skribent: Lina Björklund


Postadress:
BSK Edsbyn - Bågskytte
Sporthallsvägen 5b (ej lokalen), Gamla Faluvägen 1
82832 Edsbyn

Besöksadress:
Gamla Faluvägen 1
82832 Edsbyn

Kontakt:
Tel: +46703944699
E-post: This is a mailto link...

Se all info