Hoppa till sidans innehåll

Rapport från Tavel-SM i Borlänge 2008

20 SEP 2008 08:41
Jag (Lina) ligger tvåa efter den första dagen på Tavel-SM i Borlänge. Jag har skjutit ganska bra, även om jag gör misstag ibland så att jag själv blir mörkrädd. I morgon väntar finaler men då vi är elva skyttar i min klass kommer de åtta sämsta att kvala om de fem resterande platserna innan kvartsfinalen börjar (om jag fattade rätt). Det är bara att hålla tummarna och hoppas på att det här funkar. Ett guld vore något makalöst bra, men ett silver hoppas jag på. Jag började nämligen få till ett bra skytte mot slutet (så dags då!!!)
  • Uppdaterad: 24 JAN 2009 08:54

Vädret under dagen har varit väldigt varierande. Vårt partytält har varit välbesökt; så besökt att det blev knökfullt när regnskurarna kom. Regnet påverkade dock inte mitt skytte och det är ju bra, då det kommer mer regn i morgon.

 

2008-09-20
Under förmiddagen gick jag mest omkring och väntade på att få skjuta min kvartsfinal. Jag fick "by-match" eftersom jag sköt så bra under gårdagen och slipper därför kvala i åttondelsfinalen. Innan kvarten passade jag på att värma upp och det gick som vanligt. Någon pil som stack iväg men ganska många gula.
  I kvarten fick jag möta gårdagens 10:a, en match som jag borde ha vunnit men inte då! Jag taggade inte till utan sköt som i bomull så jag spred pilarna över halva tavlan. Är självklart mycket besviken då jag sett mig själv som en av finalisterna i guldfinalen. Låter ganska kaxigt, men om man vill vinna måste man även se sig som en vinnare! Nu är det bara att bita ihop och ladda inför Fält-SM i Lund om två veckor. DÅ ÄR DET INGA FINALER SOM SPÖKAR!!!

Skribent: Lina Björklund


Postadress:
BSK Edsbyn - Bågskytte
Sporthallsvägen 5b (ej lokalen), Gamla Faluvägen 1
82832 Edsbyn

Besöksadress:
Gamla Faluvägen 1
82832 Edsbyn

Kontakt:
Tel: +46703944699
E-post: This is a mailto link...

Se all info