Hoppa till sidans innehåll

Många nya skyttar

15 MAR 2010 08:16
Under sportlovsveckan fanns möjlighet att prova skjuta hos oss tisdag och torsdag. Detta genererade i över 150 skyttar och några blev mycket intresserade och vill fortsätta skjuta.
  • Skapad: 15 MAR 2010 08:16

För att träningen ska bli givande för både skjutande medlemmar och de som är nya och vill lära sig, så har jag delat upp träningen på söndagar.

 

Jag vill att erfarna skyttar kommer kl. 10 och att de som är nya börjar skjuta 11:30. Dessutom vill jag att enbart erfarna skyttar kommer och tränar med oss på tisdagar så ska jag se hur många nybörjare det finns och starta en nybörjargrupp en annan dag i veckan. Alla kommer på detta vis få ut maximalt av sin träning och det kommer att bli mer givande träningar eftersom skyttarna ligger på samma nivå vid samma träningstillfälle.

 

För att det ska gå bra att skjuta önskar jag att skyttarna bär åtsittande tröjor eller helst en t-shirt. Dessutom önskas inneskor då skor ger en bättre stabilitet. Personer med långt hår rekommenderas sätta upp håret då det gör ont att trassla in sig i det när man skjuter men också för att jag som instruktör ska kunna se hur ni gör när ni skjuter.

 

/Lina

Skribent: Lina Björklund


Postadress:
BSK Edsbyn - Bågskytte
Sporthallsvägen 5b (ej lokalen), Gamla Faluvägen 1
82832 Edsbyn

Besöksadress:
Gamla Faluvägen 1
82832 Edsbyn

Kontakt:
Tel: +46703944699
E-post: This is a mailto link...

Se all info