Hoppa till sidans innehåll

Fält-SM är avklarat

23 AUG 2010 08:12
Som skytt och även lite delaktig i årets höjdpunkt Fält-SM, är jag mycket stolt över att säga att vi har lyckats med ett riktigt väl genomfört arrangemang. Ett stort tack till SAMTLIGA som varit med och gjort den här tävlingen möjlig.
  • Uppdaterad: 23 AUG 2010 17:03

Som skytt har det varit ett stort nöje att gå runt på våra helt underbara marker och skjutit. Trots att jag är lite bekant med marken så har det ändå inte alltid känts som att det varit hemmabanan utan pappa Kent har verkligen gjort ett suveränt jobb med banorna. Jag nämner honom eftersom han är banchef men självklart är jag fullt medveten om att han inte gjort allt själv, så du som varit med och byggt banorna får själv ta åt dig av mina rosor!

Även som medlem i klubben är jag mycket stolt och kommer rakryggad skryta över vårt SM under kommande tävlingar och göra reklam får vårt nästa arrangemang, Jakt-SM.

Appropå det, så fick vi önskemål från förbundet att tävlingen ska ligga under augusti månad och gärna samma helg som vi nu hade. Anledningen till varför tävlingen ska skjutas så tidigt är för att man inte vill att det ska bli för kallt för skyttarna, och det tycker jag är en mycket vettig anledning. Vädret under helgen var helt perfekt ur skyttesynpunkt. Kanske något blåsigt under söndagen men det spelar ju mindre roll när man går i skogen.

Återigen ett jättestort tack för er suveräna insats. Jag har haft synpunkter som skytt på några delar under helgen men det har jag tagit med de berörda och under och efter tävlingen för vi måste vara ännu fler då vi beräknar 200 skyttar exklusive våra internationella gäster. Guiseppe och Jessica tackade mig personligen igår och tycker att det har varit jätteroligt här uppe hos oss. De undrade dessutom om det var möjligt att ta med fler italienska skyttar och självklart sa jag ja till det.

Bara en sak till innan jag är klar: Tack så (jävla) mycket för den här tävlingen. Jag är så stolt över att tillhöra BSK EDSBYN!!!

 

Lina Björklund

Skribent: Lina Björklund


Postadress:
BSK Edsbyn - Bågskytte
Sporthallsvägen 5b (ej lokalen), Gamla Faluvägen 1
82832 Edsbyn

Besöksadress:
Gamla Faluvägen 1
82832 Edsbyn

Kontakt:
Tel: +46703944699
E-post: This is a mailto link...

Se all info