Hoppa till sidans innehåll

Resultat 3D-SM 2009

10 AUG 2009 09:33
Tre laddade skyttar åkte ner till Skallsjö för att alla prestera på topp och vi lyckades ganska bra. Vår största förhoppning var att återigen ta en medalj i lag och det lyckades vi med. BSK Edsbyn har därför tagit sitt första LAG-GULD!!!
  • Skapad: 10 AUG 2009 09:33

För övrigt sköt vi ganska varierande. Jouko var inte nöjd med lördagens skytte för han fick inte riktigt till det. Kände att det fanns många poäng att hämta och flera placeringar att plocka under söndagen. Dag två gick också mycket bättre än den första och han plockade två placeringar och slutade totalt 9. Känner ändå att det finns många poäng kvar att hämta och med mer rutin kommer han även att göra det.

Jag (Lina) sköt ganska ok på lördagen. Jag är nöjd fastän jag hade många träffar i kropp (sjuor) men å andra sidan så hade jag många hjärtträffar som lika gärna hade kunnat vara lungträffar så jag tror att det jämnade ut sig. Under söndagen hade jag en kanondag trots mina TVÅ bommar och sköt personligt rekord med 19 poäng och vann min klass.

Jakob är den skytt som är den stora segraren från denna helg. Han hade en jättebra lördag då skyttet stämde mycket bra och låg därför tvåa inför söndagen då en av konkurrenterna sköt riktigt illa. Under söndagen däremot hade han linjerna mot sig och pilarna satt oftast bara millimeter utanför vilken resulterade i mycket sämre poäng än beräknat och han tappade därför en placering till en tredjeplats. Jakob lyckades därmed uppfylla sitt mål att komma på pallen och tog sin första individuella SM-medalj som senior.

Det klassiska laget låg efter lördagens skytte på delad första plats trots att varken jag eller Jouko visat framfötterna. Allt detta tack vare Jakobs fantastiska skytt på den svårare banan under lördagen. Efter söndagens omgång var det osäkert hur det hade gått eftersom Jakob tappat en hel del poäng men summa summarum slog vi tvåorna med 30 poäng.

Med på resan var även hela familjen Niskanen, Olov, Greta och Annika, vår lekledare/massör/caddie/water girl/ mm. mm.

 

Resultatlista

 

 

 

 

Skribent: Lina Björklund


Postadress:
BSK Edsbyn - Bågskytte
Sporthallsvägen 5b (ej lokalen), Gamla Faluvägen 1
82832 Edsbyn

Besöksadress:
Gamla Faluvägen 1
82832 Edsbyn

Kontakt:
Tel: +46703944699
E-post: This is a mailto link...

Se all info