Hoppa till sidans innehåll

Kvalificeringen avklarad

07 OKT 2010 20:29
Ledning med 26 poäng och ett riktigt bra skytte är dagens facit. Jag fortsätter skjuta som jag kan just nu och det resulterar i att pilarna även sitter. Det känns riktigt bra just nu!
  • Skapad: 07 OKT 2010 20:29

Vädret har varit fint idag. Runt 25 grader och solsken. Blev lite mulet på eftermiddagen så det blev inget solande på stranden idag. Bara en snabb dusch och sedan mat i magen.

Banorna är väl ganska lätta. De första 20 var riktigt korta i avstånden medan den andra halvan gav lite längre och svårare banor. Framför allt svårare då marken inte alltid var synlig. Lite klurigare alltså. Trots det så höll jag alla pilar i målen och fick bara tre 5:or, resten 8, 10 och 11.
  Naturen här nere är mycket lik naturen i Spanien. Det är sandmark med låga tallträd och ganska mycket låg vegetation som river skönt på benen.

Hotellet är inte det bästa, eller rättare sagt, rummen är inte de bästa. Själva hotellet är det väl inget större fel på. Maten är skaplig så jag gnäller inte det minsta.

Resten av laget har skjutit ganska bra. Det är bara Emil Silverklint i HC och Bosse Carlsson i HLB som inte gick vidare. Vi andra drack fortsättningsvis vatten till maten och skjuter i morgon också. Idag har vi gallrat bort så att bara de 16 bästa går vidare till åttondelsfinal. Vi som hade färre skyttar i klassen skjuter alla i morgon. Dagens 40 mål har bara varit en seedning inför morgondagen, eller en träningsdag som jag ser det. I morgon kommer de fyra bästa gå i samma patull och sedan försvinner hälften. Om inget oförhappandes händer så skjuter jag final på lördag. Det är det som fortfarande är planen.

 

Nu sitter jag i baren och skriver samtidigt som vi har ett möte så därför blir det lite konstigt, men jag har berättat vad som hänt. Hör av mig mer i morgon så ni får veta vad som händer här nere.

Tack alla för ert stöd!

Skribent: Lina Björklund


Postadress:
BSK Edsbyn - Bågskytte
Sporthallsvägen 5b (ej lokalen), Gamla Faluvägen 1
82832 Edsbyn

Besöksadress:
Gamla Faluvägen 1
82832 Edsbyn

Kontakt:
Tel: +46703944699
E-post: This is a mailto link...

Se all info