Hoppa till sidans innehåll

Nybörjare eller prova-på-skyttar


Att skjuta båge ska vara roligt så därför är alla välkomna till oss när vi har träningar. Lämpligast är det att komma på söndagar kl. 10 om man aldrig har skjutit förut. Vi börjar träningarna med en uppvärmning som alla skyttar är med på och sedan går vi tillsammans med skyttarna igenom tekniken och hur man gör när man skjuter.

Alla som kommer till oss får prova skjuta fem gånger innan vi vill att ni ska bli medlemmar. All utrustning finns att låna under prövotiden, och sedan kan man hyra material för 200 kr/år. Om man vill köpa eget material så hjälper vi er inom klubben.

Här nedan finns träningstiderna och bågskytte är till för ALLA, oavsett ålder eller kön, så ni är ALLA välkomna att träffa era nya vänner i lokalen på söndagar.

Skyttar som har ha deltagit under 5 gånger & börjar bli lite mer frigående är även välkomna på onsdagar kl. 18.00 eller 19.00 beroende på om man skjuter på 12 eller 18 meter.

En ringklocka finns vid dörren in till Centrumhuset vid Hälsokostbutiken och det är bara att ringa på så kommer vi upp och öppnar.

 

Hjärtligt välkomna önskar vi i BSK EDSBYN

Uppdaterad: 02 NOV 2014 20:44
Skribent: Lina Björklund

 

 

 

 Logga Mail

 

Postadress:
BSK Edsbyn - Bågskytte
Per-Ersvägen 11 B (ej lokalen), Gamla Faluvägen 1
82230 Alfta

Besöksadress:
Gamla Faluvägen 1
82832 Edsbyn

Kontakt:
Tel: +46703259263
E-post: This is a mailto link

Se all info

Våra sponsorer 2017

 Klicka på deras logga om ni vill veta mer om våra sponsorer eller vill ha hjälp av dom.